Informări și responsabilități înainte de practiă

Home 1 Forumuri Informări și responsabilități înainte de practică Informări și responsabilități înainte de practiă

Vezi 3 fire de răspunsuri
  • Autor
    Articole
      BELVEDERE
      Participant

Salut! Am urmărit informațiile și ni se pare foarte util că elevii sunt pregătiți din timp. Din experiența noastră, ajută mult dacă știu câteva reguli de bază înainte să vină, ca să se simtă mai în largul lor din prima zi. Așteptăm cu drag să lucrăm cu ei!

AUCHAN ROMANIA
      Participant

Salut! Din experiența noastră, e important ca elevii să primească înainte câteva informații de bază: unde vin, care e programul, cu cine vor lucra și ce fel de activități vor face în primele zile. Asta îi ajută să nu se simtă pierduți și să intre mai repede în ritm.

Păiușan Andreea
      Participant

Bună! Legat de orientarea profesională, noi am observat că elevii se adaptează mai ușor dacă înțeleg de la început ce rol are locul de practică în meseria pe care o urmăresc. Dacă știu ‘de ce fac asta’, sunt mult mai implicați și mai încrezători.

Incze Cynthia
      Participant

Salutare! Ca adaptare la locul de practică, ajută enorm dacă elevii sunt încurajați să întrebe și să ceară clarificări. Noi le spunem mereu că nu e nicio rușine să nu știi ceva din prima. Preferăm să întrebe, decât să se streseze inutil. Așa se acomodează mult mai repede.

Vezi 3 fire de răspunsuri
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.